Νέα

Δείτε παρακάτω τα νέα της εταιρίας μας!

Στη euroline είναι πεποίθηση ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα συμβαδίζει με την κοινωνική ευθύνη, κατά συνέπεια η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της. Η κοινωνική δράση της εταιρείας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της 18χρονης ιστορίας, έχοντας να παρουσιάσει σημαντικό κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο, τόσο στις τοπικές κοινωνίες όσο και πανελλαδικά. Οι δράσεις της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με άξονες το περιβάλλον, την υγεία, το παιδί, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Έτσι λοιπόν παρά τη διεθνή και εγχώρια οικονομική κρίση, η euroline συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών της και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Πρόκειται για δύο ιστορίες κινουμένων σχεδίων (3D animation video) που έχουν στόχο να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν την Ελληνική κοινωνία και να φτάσουν σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα. loader

Με χορηγό την Εuroline Travel η καμπάνια για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση

Η παιδική κακοποίηση δεν έχει ηλικία και το 16% των παιδιών στην Ελλάδα έχουν υποστεί κάποιας μορφής σεξουαλική παρενόχληση ... Η κα Έλενα Ράπτη είναι , Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης, και συντονίστρια της Καμπάνιας στην  Ελλάδα  «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» που αφορά  τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. H EUROLINE , στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας , δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα…
Ταξιδιωτικό Γραφείο Euroline loader

Η Euroline κοντά στους μαθητές

Η euroline προάγει έμπρακτα το αθλητικό πνεύμα συμμετέχοντας ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου. Με μια σημαντική χορηγία για τους παίκτες της ομάδας basket του σχολείου 4 ΓΕΛ Ιωαννίνων, η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ηπείρου και προκρίθηκε στους 8 πανελληνίως …!!!
Τιμητική πλακέτα loader

Τιμητική πλακέτα από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Η εταιρεία Σ. Μπακολιάς & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., προέβη σε μια αξιόλογη δωρεά στην ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, με 32 πλήρεις στολές.

Για αυτή την προσφορά, ο κ. Σταύρος Μπακολιάς παρέλαβε τιμητική πλακέτα και ευχαριστίες στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας από τον τότε Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Τζίγκο.

Απόλλων loader

Η Euroline δίπλα στον αθλητισμό

Με σταθερή στήριξη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην ομάδα μπάσκετ του «Απόλλων» Πατρών.

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανδρών που βρισκόταν μέχρι και πέρυσι στην Α1 κατηγορία είναι το ελληνικό αθλητικό επαγγελματικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλωνα Πατρών που δραστηριοποιείται στην πόλη της Πάτρας.

Ταξιδιωτικό Γραφείο Euroline loader

Η Euroline δίπλα στα παιδιά

Σημαντική στήριξη στην καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης η οποία στην Ελλάδα συντονίζεται από την Έλενα Ράπτη.

Άλμα Ζωής loader

Η Euroline δίπλα σε ευπαθείς ομάδες – συλλόγους

Χορηγός εκδήλωσης στη μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα. Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, διοργανώνει κάθε χρόνο συμβολικό περίπατο.

Συναυλία loader

Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο

Χορηγός εκδήλωσης της μεγάλης και καθιερωμένης συναυλίας του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου της Πολυφωνικής, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φόρτωση θέσεις...

Χορηγός σε θεατρικές παραστάσεις

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι παίζοντας & τραγουδώντας

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗ

Χορηγία θεάτρου

Η πανσέληνος του έρωτα

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΩΔΩΝΗΣ

Χορηγός σε εκθέσεις

Σύβοτα

Open Water Races

IONIAN EXPLORERS

Φλόγα

26η Ετήσια Έκθεση Χειροτεχνημάτων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΟΓΑ

To euroline.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.