Η εταιρεία

Euroline - Σ. Μπακόλιας & Σια Ε.Π.Ε.

Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΚΟΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., με διακριτικό τίτλο Euroline Shipping & Cargo L.T.D., λειτουργεί από το 1999 στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με υπηρεσίες broker φορτηγών για όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Το 2006 ο κος  Σταύρος Μπακολιάς έγινε Εμπορικός Αντιπρόσωπος – Ναυτικός πράκτορας της ANEK LINES στην Ηγουμενίτσα ενώ το 2013 ανέλαβε την κεντρική πρακτόρευση και στο λιμάνι της  Πάτρας.

Τον Ιούνιο του 2015 του έγινε ανάθεση της λιμενικής πρακτόρευσης του πλοίου Βιτσέντζος Κορνάρος της ΛΑΝΕ SEA LINES από Καλαμάτα για Κύθηρα – Καστέλι Κρήτης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες ticketing – cargo – shipping agent με τέσσερις  υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε Ηγουμενίτσα – Πάτρα και 50 άτομα προσωπικό.

Εξυπηρετεί δρομολόγια εξωτερικού από Πάτρα & Ηγουμενίτσα για Αγκώνα & Βενετία.

Το 2017 και 2018 η Εuroline Shipping & Cargo L.T.D. διαχειρίστηκε περισσότερα από 25.000 φορτηγά ανά χρονιά στις γραμμές Ελλάδα Ιταλία και Ιταλία Ελλάδα.

Κατά περιόδους αναλαμβάνει πρακτορεύσεις από κρουαζιερόπλοια, όπως για παράδειγμα τον Σεπτέμβρη του 2017 το Silver Spirit της εταιρίας  SILVER SEA.

Euroline - Σ. Μπακόλιας & Σια Ε.Π.Ε.

Το πελατολόγιο της εταιρείας καλύπτει γεωγραφικά

Σταύρος Μπακολιάς

Ο Σταύρος Μπακολιάς  του Αλεξάνδρου, με καταγωγή από τη Μάνη και τα Ιωάννινα, γεννήθηκε στις  17/04/1970 και μεγάλωσε στην Καλαμάτα.

Από το 1986 ζει στην Ηγουμενίτσα.

Μιλάει άπταιστα δύο γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά, ενώ το 1992 αποφοίτησε από το BCA COLLEGE ATHENS SHIPPING.

Αρχικά δούλεψε στην εταιρία Ventouris Ferries και ακολούθως στη Minoan Lines έως το 1999 που ίδρυσε τη δική του εταιρία Euroline Shipping & Cargo L.T.D.

Στόχος

Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας σε μια εποχή που ο τεχνοκρατισμός κυριαρχεί. Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες του επιβατικού κοινού και των μεταφορικών εταιρειών, δίνουμε ύψιστη σημασία στις υπηρεσίες μας. Με βαθιά γνώση του αντικειμένου και με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υποδειγματική εξυπηρέτηση μέσα από ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το βασικό συστατικό επιτυχίας της euroline είναι το ανθρώπινο δυναμικό και το ομαδικό πνεύμα εργασίας. Επενδύουμε στην εκπαίδευση φροντίζοντας για τη διαρκή και ποιοτική επιμόρφωση των ανθρώπων μας μέσα από σαφές και καταγεγραμμένο πλάνο εκπαίδευσης. Διεξάγουμε τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τομείς: Τεχνικών πωλήσεων και ανάπτυξης πελατολογίου / Marketing / Management / Διαχείριση παραπόνων πελατών / Social Media – Digital skills.