Με χορηγό την Εuroline Travel η καμπάνια για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση

Περιπέτειες Βίκτωρα

Η παιδική κακοποίηση δεν έχει ηλικία και το 16% των παιδιών στην Ελλάδα έχουν υποστεί κάποιας μορφής σεξουαλική παρενόχληση …

Η κα Έλενα Ράπτη είναι , Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης, και συντονίστρια της Καμπάνιας στην  Ελλάδα  «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» που αφορά  τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

H EUROLINE , στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας , δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις αρχές εκείνες της Εταιρικής Υπευθυνότητας για την προστασία  και τη στήριξη των κοινωνικών εταίρων και του κοινωνικού συνόλου. Είμαστε Υπερήφανοι Χορηγοί μιας μεγάλης εκστρατείας με τίτλο “Το Μυστικό της Νίκης”  και « Η περιπέτεια του Βίκτωρα»,

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η εταιρεία μας είναι χορηγός της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση, ένα φαινόμενο που εντείνεται στην εποχή μας, είναι άκρως δυσάρεστο- ανησυχητικό και είναι χρέος μας να το σταματήσουμε.

Πρόκειται για δύο ιστορίες κινουμένων σχεδίων (3D animation video) που έχουν στόχο να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν την Ελληνική κοινωνία και να φτάσουν σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.

Γράψτε ένα σχόλιο


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.