Επετειακή πίτα για την Euroline Σ. Μπακολιάς – Anek lines

Επετειακή πίτα για την Euroline Σ. Μπακολιάς – Anek lines

Με την συμμετοχή όλων των συνεργατών (Hγουμενίτσα – Πάτρα ) της Euroline S Bakolias κόπηκε η επετειακή Βασιλόπιτα των 20 χρόνων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss.

Το προσωπικό της εταιρείας ξεναγήθηκε στα πέτρινα κτίρια, στα μεγάλα δρύινα σκαλιστά βαρέλια τα οποία ήταν γεμάτα με μαυροδάφνη ενός αιώνα και φυσικά στο Μουσείο.

Δοκίμασαν «Άρωμα λόφου» το κρασί με την αέρινη γεύση και τα απαλά αρώματα ενώ δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν την παραδοσιακή Μαυροδάφνη ως συνοδευτικό με το γεύμα που παρέθεσε ο κος Μπακολιάς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κάβας .

Ο κος Μπακολιάς κατά την σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους, οι οποίοι, κάτω από συνθήκες πίεσης , δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση επιβατών και πελατών.

Μεταξύ άλλων ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με πλώρη το όραμα για τα επόμενα 20 χρόνια της εταιρείας.

Τέλος μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον CEO και Πρόεδρο της εταιρείας κο Σ.Μπακολιά αφού το προσωπικό του παρέδωσε επετειακή τιμητική πλακέτα για τα χρόνια που πέρασαν με την υπόσχεση να βρίσκονται πάντα δίπλα του σε όλα τα επαγγελματικά του εγχειρήματα.

Στο σημείο αυτό θα ήταν παράλειψη να μην πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την Φιλοξενία στους εργαζόμενους και στην διοίκηση της Αchaia Clauss και ειδικά στην κα Τόνια Ράπτη για την υπέροχη ξενάγηση.

Γράψτε ένα σχόλιο


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.